درمان زخم پای دیابتی در منزل

درمان زخم پای دیابتی در منزل

درمان زخم پای دیابتی در منزل به صورت تخصصی و تحت نظر کادری متخصص در تمام نقاط تهران ارائه می شود. کسانی از این شیوه درمانی استفاده می کنند که به زخم پای دیابتی دچار شده باشند و نیاز به پانسمان زخم پای دیابتی در منزل داشته باشند.

دیابت به عنوان یک بیماری خطرناک که امروزه بخش زیادی از جامعه ما را درگیر کرده است عوارضی دارد که سلامت مبتلایانش را تحت تاًثیر قرار می دهد. دیابت عوارض متعددی دارد اما یکی از آن عوارض که می تواند بسیار خطرناک باشد مربوط به زخم پا است که برخی از افراد دارای دیابت به آن دچار می شوند و سلامتشان را از دست می دهند. (درمان زخم پای دیابتی در منزل)

به صورت میانگین و تقریبی از هر ۷ نفر دچار دیابت، یک نفر در معرض ابتلا به زخم پای دیابتی است. این افراد با دچار شدن به زخم پای دیابتی نمی توانند به سادگی حرکت کنند و راه بروند و قطعاً با دچار شدن به این مشکل زندگی محدود تری خواهند داشت.

درخواست خدمات و مشاوره

برای دریافت مشاوره رایگان و خدمات توسط مشاورین ما فرم زیر را پر کنید. (ما نگرانی شما را درک می کنیم و فوری تماس می گیریم)

همچنین می توانید با شماره های ۰۲۱۹۱۳۰۱۸۶۳ و ۰۹۱۲۹۴۸۳۶۳۴ تماس حاصل نمایید

کسانی که دچار زخم پای دیابتی می شوند باید به بهترین شکل به زخم اهمیت دهند و آن را تحت مراقبت داشته باشند زیرا شرایط این افراد با سایر افراد کاملاً متفاوت است. بیمارانی که دچار زخم پا شده اند باید به صورت مرتب آن را پانسمان کنند و آن را تمیز نگه دارند تا زخم دچار عفونت و عارضه نشود. 

اگر از این آسیب دیدگی به خوبی مراقبت نشود ممکن است پزشکان مجبور شوند پای فرد را قطع کنند تا بتوانند پیش از این سلامتش را حفظ کنند.

اگر در خانواده شما شخصی وجود دارد که دارای دیابت است باید به این موضوع توجه داشته باشد که به زخم پا دچار نشود. به هر حال اگر فرد دچار این عارضه شد باید به خوبی از آن مراقبت کنید و او را همراهی کنید تا هر چه زود تر بتواند سلامت خود را به دست آورد.

البته ممکن است اعضای خانواده زمان و توان کافی برای درمان زخم پای دیابتی در منزل را نداشته باشند؛ در این شرایط بهترین راهکار این است که از خدمات “درمان و پانسمان زخم پای دیابتی در منزل” استفاده شود.

در طی این خدمات تمام مراحل مراقبت و نگهداری به عهده پرستاران متخصص و ماهر به طبیب خواهد بود که آشنایی کامل با شیوه درمان زخم پای دیابتی و پانسمان آن دارند.

پانسمان زخم پای دیابتی در منزل

تشخیص زخم پای دیابتی در منزل

زخم پای دیابتی شاید در مراحل اول و نگاه اول بیمار را نگران نکند و توجه او را جلب نکند اما اگر فرد به همین آسیب دیدگی بی اعتنا باشد در آینده دچار مشکل بزرگی خواهد شد.

این زخم نوعی زخم دارای عمق در پوست یا ترک خوردگی است که گاهاً دچار عفونت نیز می شود. زخم پای دیابتی در ابتدا از زخم های بسیار کوچک و آسیب های جزئی آغاز می شود ولی به دلیل شرایط بدن وضعیت آن بسیار بدتر می شود و سلامت شخص را به خطر می اندازد.

ممکن است این آسیب های جزئی به دلیل استفاده از کفش های غیر استاندارد به وجود آمده باشد یا به دلیل شرایط شغلی فرد به وجود آمده باشد. به هر حال در صورتی که فرد دچار دیابت است؛ باید به محض مشاهده این علائم و زخم در پا به نزد پزشک متخصص مراجعه کند و مسئله را با وی در میان بگذارد.

برخی از این علائم به شرح زیر می باشند:

  • حس سوزش در پا (گاهاً این سوزش غیر عادی خواهد بود)
  • وجود بوی بد (به خصوص پس از پیشرفت آسیب دیدگی)
  • بروز قرمزی و تورم (می تواند با حس درد همراه باشد)
  • وجود برخی ترشحات بر روی جوراب(ممکن است در گذر زمان بیشتر نیز شود)
درمان زخم بستر در منزل

اگر به سرعت این موارد را مشاهده کردید حتماً به نزد پزشکتان مراجعه کنید زیرا با درمان زخم پای دیابتی در منزل هر چه سریع تر سلامت شما کمتر به خطر خواهد افتاد. چه بسا عدم مراجعه به موقع می تواند شرایط زخم را به شدت بدتر کند و موجب شود سلامتی شما در وضعیت نامطلوبی قرار بگیرد.

پس از مراجعه به نزد پزشک و بنا بر توصیه پزشک شما به خدمات پانسمان زخم پای دیابتی در منزل احتیاج خواهید داشت تا بتوانید زخم را تحت کنترل و درمان داشته باشید.

توجه داشته باشید که پانسمان زخم پای دیابت یک امری کاملاً تخصصی است که باید تحت نظر پرستاران آموزش دیده انجام شود؛ بر این اساس از سپردن این امر به سایر افراد جداً خودداری کنید.

تشخیص زخم پای دیابتی در منزل

انواع پانسمان زخم پای دیابتی

در این بخش به برخی از انواع پانسمان مورد استفاده در درمان زخم پای دیابتی در منزل اشاره خواهیم کرد. پرستاران به طبیب به خوبی آگاه هستند که از کدام نوع پانسمان برای چه شرایطی باید استفاده شود به همین سبب ضرورتی برای اطلاع از انواع پانسمان وجود ندارد اما دانستن آن ضرری نیز نخواهد داشت.

  • پانسمان دارای قدرت جذب بالا

در مواقعی که زخم دارای خون ریزی باشد باید از پانسمانی استفاده شود که جذاب باشد و بتوان با کمک آن شرایط را کنترل کرد. معمولاً در این شرایط زخم در شرایط بدی قرار دارد و از پانسمان های دارای جنس کتان می توان استفاده کرد.

البته توجه داشته باشید که پرستار باید تشخیص دهد که آیا میزان ترشحات و خون ریزی به حدی است که نیاز به پانسمان دارای قدرت جذب باشد یا خیر.

  • پانسمان با قدرت چسبندگی پایین

نوع دیگر پانسمانی است که قدرت چسبندگی کمتری نسبت به سایر پانسمان ها دارد و بیشتر این پانسمان ها نیز از جنس کتان هستند. برای ساخت این نوع از پانسمان ها از موادی مانند گاز پارافینه استفاده نشده است.

البته لازم به ذکر است که این نوع پانسمان برای درمان عفونت زخم کاربرد ویژه ای ندارد اما قدرت چسبندگی پایین آن به بهبود زخم می تواند تا حد زیادی کمک کند.

تزریقات در منزل
  • پانسمان هیدروژل

نوع دیگر هیدروژل ها هستند که به درمان زخم پای دیابتی در منزل کمک می کنند و به صورت ورقه ای موجود هستند. این نوع پانسمان در اندازه های کوچک وجود دارد و قدرت جذب ترشحات را به اندازه کافی دارد و موجب می شود که به زخم آب رسانی صورت گیرد. 

  • پانسمان هیدروکلوئیدی

این پانسمان نیز تا حدودی به مانند هیدروژل است و در تولید آن از مواد پلیمری استفاده شده است مانند پکتین و سلولز و غیره. جنس پانسمان هیدروکلوئیدی سبب شده است که کاربرد زیادی در درمان پای زخم دیابتی در منزل داشته باشند و موجب شوند زخم در شرایط مرطوب و به دور از آلودگی قرار بگیرد. به صورت کلی این پانسمان برای جلوگیری از عفونت زخم می تواند انتخاب مناسبی باشد.

پانسمان های دیگری نیز در بازار موجود هستند که ممکن است در خدمات درمان و پانسمان زخم پای دیابتی در منزل مورد استفاده قرار بگیرند. این پانسمان ها ممکن است هر یک از انواع پانسمان حاوی ید، پانسمان فومی و غیره باشند.

پانسمان زخم دیابت در منزل

عوارض پانسمان زخم پای دیابتی غیر اصولی در منزل

بار ها شنیده ایم که از درمان خودسر باید خودداری کنیم و در صورت مشاهده علائم باید به نزد پزشک متخصص مراجعه کنیم و اجازه دهیم پزشک اقدامات لازم را به عمل آورد. سال های متوالی این امر به پزشکان و کادر درمان ثابت شده است که با اطلاعات اندک و عمومی نمی توان عارضه ای را درمان کرد زیرا درمان و مراقبت از بیمار باید به صورت علمی و تحت نظر کادر ماهر و تحصیل کرده صورت بگیرد.

زخم پای دیابتی جزو عارضه هایی است که می تواند زندگی یک فرد را تا حد زیادی تحت تأثیر قرار دهد به همین سبب هرگز نباید درمان و پانسمان در منزل به دست فردی بدون تخصص انجام شود.

پانسمان زخم فرد دیابتی دارای روش علمی است که ممکن است از هر فرد به فردی دیگر تفاوت داشته باشد. پرستاران مجموعه به طبیب همگی سال ها در بیمارستان های تهران در زمینه درمان و پانسمان زخم پای دیابتی در منزل تجربه کسب کرده اند.

شما می توانید با اطمینان کافی از بابت مهارت پرستاران از این شیوه درمانی استفاده کنید و نگران هیچ مسئله ای نباشید.

  • تا کنون بار ها مشاهده شده است که پانسمان زخم پای دیابت به دست افراد متفرقه موجب بدتر شدن زخم و عفونت شدید آن شده است.
سرم تراپی در منزل

همچنین بار ها مشاهده شده است که افراد به جای مراجعه به نزد پزشک و استفاده از دارو های استاندارد از دارو های گیاهی نا شناخته و مضر استفاده می کنند و در نهایت موجب بدتر شدن شرایط می شوند.

این افراد معمولاً پس از استفاده از دارو های متفرقه و مضر دچار وضعیت بدتری می شوند و در نهایت با عارضه بیشتری به نزد پزشک مراجعه می کنند. دارو هایی که بدون تأیید پزشک مصرف شوند می توانند بر سلامت زخم اثرگذار باشند و باعث شوند که فرد در شرایط بدتری قرار بگیرد.

بر این اساس تمام تلاشتان را به کار بگیرید تا در صورت بروز هر مشکلی حتماً با پزشکتان مشورت کنید و از او نسخه درمانی را دریافت کنید و تحت هیچ شرایطی به نسخه های غیر اصولی و متفرقه بی اعتنا باشید.

هزینه پانسمان و درمان زخم پای دیابتی

هزینه پانسمان و درمان زخم پای دیابتی در منزل

تعرفه خدمات درمان در منزل باید به گونه ای باشد که تمام افراد جامعه بتوانند آن را بدون مشکل پرداخت کنند و از بابت هزینه ها فشاری را متحمل نشوند. در مرکز به طبیب تمام تلاش این است که تعرفه ها مقرون به صرفه باشند و در عین حال کیفیت خدمات را حفظ کنند.

خدمات مربوط به مراقبت از پای دیابتی نیاز به تجهیزات ویژه خود مانند پانسمان دارد. افراد می توانند خودشان تجهیزات لازمه را تهیه کنند و تنها از حضور پرستار به طبیب بهره مند شوند یا می توانند تهیه این تجهیزات و ابزار لازم را به پرستار واگذار کنند.

پیشنهاد ما این است که این امر را به پرستاران به طبیب واگذار کنید زیرا این کادر به خوبی با انواع تجهیزات و مواد آشنا هستند و هرگز از تجهیزات غیر استاندارد استفاده نمی کنند. محل زندگی بیمار عاملی است که می تواند اندک تغییری در هزینه درمان زخم پای دیابتی در منزل داشته باشد.

اگر کسی در نقاط دور دست تهران زندگی کند باید اندکی هزینه بیشتری را برای پانسمان زخم پای دیابتی در منزل پرداخت کند؛ البته بیشتر متقاضیان این خدمات در نقاطی نیستند که بسیار دور باشند و مجبور به پرداخت هزینه اضافی باشند.

چرا به طبیب؟

یکی از اصلی ترین سوالاتی که می تواند ذهن شما را مشغول خود کند این است که چرا باید در میان این همه مرکز درمانی در تهران از خدمات به طبیب باید استفاده کنیم؟ چه مواردی موجب شده است که به طبیب متمایز از سایر مراکز پرستاری در منزل تهران باشد؟

  • تجهیزات

همانطور که در بالا اشاره ای کوتاه داشتیم؛ تمام تجهیزات این مرکز توسط کادر درمان به تأیید رسیده اند. همچنین تمام این ابزار ها از استاندارد های جهانی برخوردار هستند و در روند درمان یا پانسمان زخم پای فرد دچار دیابت بهترین عملکرد را نمایان می کنند.

اگر از تجهیزات استاندارد استفاده نشود نمی توان انتظار داشت که بهبودی به صورت کامل حاصل شود زیرا روند درمان و کیفیت آن وابستگی زیادی به کیفیت تجهیزات دارد.

  • تخصص کادر

پرستارانی که در به طبیب فعالیت می کنند و امور درمان و پانسمان زخم پای دیابتی در منزل را بر عهده دارند در بیمارستان های تهران فعالیت داشته اند و از آن مهم تر در دانشگاه تحصیل کرده اند.

این که کادر درمان در دانشگاه تحصیل کرده باشند بسیار مهم است زیرا تحصیل در محیط علمی موجب می شود که بتوانند عملکرد بهتری داشته باشند. در مجموعه به طبیب شما کادری را نخواهید یافت که دارای تحصیلات حرفه ای نباشد زیرا شرط جذب پرستاران در این مجموعه داشتن تخصص علمی و تجربه کافی است.

پیشنهاد ویژه: شما می توانید همین الان با سامانه پشتیبانی به طبیب تماس بگیرید و از مشاوره تخصصی رایگان در زمینه درمان زخم پای دیابتی در منزل آن بهره مند شوید.

سوالات متداول

 آیا امکان درمان و پانسمان شبانه روزی زخم پای دیابتی در منزل وجود دارد؟

بله، تمام خدمات مجموعه تخصصی به طبیب به صورت شبانه روزی ارائه می شوند. شما می توانید در طول ۲۴ ساعت شبانه روز بدون محدودیت زمانی از این خدمات استفاده کنید و نیازتان را به پانسمان و درمان زخم پای دیابتی در منزل رفع کنید.

لازم است خودمان نوع پانسمان مورد استفاده را تشخیص دهیم؟

خیر، تشخیص و انجام تمام مراحل درمان و مراقبت به عهده پرستار خواهد بود. لطفاً از درمان خودسر و بدون مشورت پرستار جداً خودداری کنید تا دچار آسیب دیدگی دیگری نشوید.

چه قدر طول می کشد پرستار به منزل ما برسد؟

پس از تماس شما با سامانه پشتیبانی، پرستار به طبیب خود را به سرعت به محل زندگی شما می رساند تا هر چه زود تر روند درمان زخم دیابتی در منزل را آغاز کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

درخواست خدمات و مشاوره

هدف ما آسان تر کردن زندگی برای شماست

به طبیب چگونه می تواند به شما کمک کند؟؟

راه های ارتباطی دیگر برای دریافت خدمات و مشاوره رایگان:

02191301863